Spring Shield

Pomoć kod alergija i proljetnog umora

Pakovanja

 • Kutija, 60 kapsula
 • SPRING SHIELD je jedinstvena kombinacija ljekovitih supstanci biljnog porijekla – kvercetin i resveratrol, vitamina – C i D i minerala – Cink, Kalcij i Magnezij.

  KVERCETIN i RESVERATROL su komponente prirodnog biljnog porijekla sa najjačim antioksidativnim i imunostimulirajućim djelovanjima na organizam čovjeka. Zajedno štite od alergija jačanjem imunološkog sistema.

  Vitamin C i Vitamin D su poznate supstance koje imaju veoma pozitivan učinak na ljudski organizam naročito u stanjima iscrpljenosti, što je najčešće krajem zime i početkom proljeća. Djelovanjem na jačanje imunološkog sistema, djeluju na oporavak i jačanje cijelog orgnizma, a time se smanjuje i mogućnost pojave alergijskih reakcija.

  SPRING SHIELD se može koristiti samostalno i preventivno već u periodu prije početka “sezone alergija”, a kao zasebna pomoć i tokom same alergija.
  Mineralno-vitaminski sadržaj uz kvercetin i resveratrol u SPRING SHIELD-u podiže odbrabeni mehanizam organizma, pomaže ublažavanju alergijskih reakcija i time daje mogućnost svima koji pate od alergija da bezbijedno uživaju u proljetnim danima. Kvercetin i resveratrol zajedno štite od alergija jačanjem imunološkog sistema.

  SPRING SHIELD VAŠ PROLJETNI ŠTIT

  Za aktivno proljeće u prirodi!

  Uputstvo za pacijenta